Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Για γελια και για κλαματα!

Εχει καταντησει αστειο πως μεταλλασσονται καποιοι άνθρωποι σε περιοδους οικονομικής κρίσης!
Τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει μαθήματα υπολογιστών και η κοπέλα που με διδάσκει ανάμεσα σε άλλα μου είπε ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει πολύ τη δουλεία της.
Καλά ως εδώ, και εμένα με έχει επηρεάσει και εκατομμύρια άλλους. Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη αντί να εκτιμήσει το γεγονός ότι έχει ακόμα κάποιους καινούριους μαθητές, έχω την εντύπωση ότι με βλέπει ως ευρώ και τίποτα παραπάνω.
Πηγαίνω στο μάθημα,  δεν μου δίνει σημειώσεις για το σπίτι, για να αναγκαστώ να ξαναπάω στο ίδιο μάθημα ξανά και ξανά μέχρι να τα μάθω και να την πληρώσω περισσότερο..
Μαθαίνω το κεφάλαιο, επιμένω να δώσω την εξέταση και μου λέει: τουλάχιστο να συμπληρωθεί ο μήνας!
Και όταν μου δίνει κάποιες σημειώσεις για το σπίτι, μου δίνει τις μισές τη μια φορά και τις μισές την άλλη..
Με ρωτά αν ξέρω το συγκεκριμένο κεφάλαιο που αφορά την εξέταση, και όταν της λέω "οχι", η απάντηση είναι: οκ θα στο εξηγήσω την επόμενη φορά!
Η συγκεκριμένη αυτή την περίοδο ήταν από τις ελάχιστες επιλογές που είχα (ίσως και η μοναδική) αφού δε με βόλευε σε κανένα άλλο ινστιτούτο να αρχίσω τα μαθήματα.
Περιττό να συζητήσω μαζί της.. Τι να της πω; Kαι για ποιο λόγο;
Καλά εγώ που το παρατήρησα, οι μανάδες που στέλλουν τα παιδιά τους στο ινστιτουτο της και δεν έχουν ιδέα για την πρόοδο των παιδιών τους, αφού δεν είναι παρούσες στην τάξη,δεν είναι κρίμα να πιάνονται κορόιδα;
Για γέλια είμαστε..











5 σχόλια:

  1. Τελικά με τέτοιους ανθρώπους απορώ πιο είναι πιο ενοχλητικό: αυτό που κάμνουν ή το ότι νομίζουν ότι είμαστε χαζοι και δεν αντιλαμβανόμαστε τι κάμνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε πήγαινα κι εγώ χορούς και ο "χοροδιδάσκαλος" επέμενε να πηγαίνουμε μαθήματα και τον Ιούλιο, παρά τις αντιρρήσεις μας. Όταν ρωτήσαμε γιατί, πήραμε την εξής αποστομοτική απάντηση "εε, αφού θα πληρώνω τ ενοίκιο για τον Ιούλη, να έρκεστε πέρκι φκάλω το ενοίκιο". Μα σοβαρομιλάς κύριος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόλις επέστρεψα που τες σπουδές μου αποφάσισω να πάω να πιάσω τα ECDL. Επήαιννα σε ένα ινστιτούτο που ήμουν η μόνη ενήλικας και ήμουν η μόνη που ήξερα ήδη τα προγράμματα. Αντί να μου δείξουν απλώς τα βασικά της εξέτασης και να τη δώσω να πιάσω το χαρτί, "αναγκάζαν" με να πηαίννω δυο φορές τη βδομάδα και να περνά ο καιρός έτσι ώσπου να δώσουμε την εξέταση. Άντεξα 1-2 προγράμματα, δηλαδή μερικούς μήνες. Έφυα. Επήα σε κάποιον άλλον, έδειξε μου τα βασικά που εν ήξερα πολλά καλά, σε 1-2 μήνες έπιασα όλα τα υπόλοιπα χαρτιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατι μου θυμιζει η ιστορια σου... μπορει ναν στο ιδιο ινστιτουτο π εγραφτηκα! :)

      Διαγραφή