Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Έτσι απλά

Το καινουριο σπιτακι .έχει ήδη ετοιμαστεί. Όπως το ήθελα, όπως το ονειρευόμουν παλιά, αλλά δεν μπορούσα να το έχω. Και εσύ μπορείς να έρθεις. Το ξέρεις, πάντα ήσουν ευπρόσδεκτος. Και θα έρθεις, είμαι σίγουρη, έστω και για λίγο. Θα μου λείψει το φωτεινό, πολύχρωμο σπίτι που φτιάξαμε μαζί, το μικρό δάσος που βλέπαμε, αλλά κάτι μου λέει πως με περιμένουν καλύτερες στιγμές μακριά απο αυτό. Δέκτηκες ότι δεν θα έρθω ποτέ ξανά πίσω, αλλά δεν επέλεξες να χωρίσουμε, προς το παρών, για το μωράκι μας, νομίζεις δεν το ξέρω; Και επειδή έστω και λίγο με αγαπάς.

Οι αντιδράσεις του περιγυρου σου αναμένονται. Μη φοβάσαι, θα τηρήσω απόλυτη σιωπή. Θα το κάνω για το μωράκι μας.Και για την ηρεμία μου στην τελική. Όταν δεν υπάρχει περίπτωση να γίνεις κατανοητός, καλύτερα να σιωπάς."Πάρτο όπως θες, πάρτο όπως σε βολεύει, αφού ότι σε βολεύει λες, πάρτο όπως θες". Έχω όλες τις τυπικές απανήσεις για τα σαββατοκυριακα και κάποιες γιορτές. Τις έχω μάθει απέξω έτσι για να είμαι και ετοιμόλογη.  Η οικογένεια σου δε θα μου λείψει. Πες με αναίσθητη, η αλήθεια είναι ότι δεν ένιωσα ποτέ τίποτε για αυτούς.

Noμίζω στο τέλος θα θέλεις να φύγεις εσύ. Ας φύγεις. Είμαι ήδη πολύ πιο δυνατή από πριν. Aν θέλεις να μείνεις εδώ, εγώ θα σε αγαπώ. Μπορούμε μαζί να φτιάξουμε μια ευτυχισμένη οικογένεια, απο αυτές που βλέπω τις Κυριακές να κάνουν τον απογευματινο τους περίπατο και τις ζηλεύω. Αν όχι, κάποια στιγμή εύχομαι να πάρει άλλος τη θέση σου. Στη ζωή μου και στην καρδιά μου.Έτσι απλά.




.

7 σχόλια:

  1. Δυνατή και συνειδητοποιημένη σε βρίσκω. Καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύναμη και ό,τι υπάρχει είναι μπροστά μας κι όχι πίσω μας. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι απλά κάποτε γίνονται οι μεγαλύτερες ανατροπές...
    και έτσι απλά, επίσης, μπορεί να γίνει το ξεκίνημα μιας ζωής όπως την ονειρεύεσαι :)

    Σου το εύχομαι από καρδιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας πάνε όλα καλά και το "καλά" για σας, το γνωρίζεις εσύ καλύτερα από όλους μας... Σε φιλώ γλυκά και καλό ξημέρωμα γλυκό μου.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε φιλώ γλυκά κι όταν...έρθουν...τα..μωρονέα(!) να μας το πεις να χαρούμε!! :))) χχχ
      (Να ξέρεις ότι έχω την έννοια σου...)

      Διαγραφή
  5. Μπορεί να φαίνεται σαν να γράφεις με χέρι σταθερό αλλά νιώθω μια λύπη απο κάτω. Καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή