Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Real love??

Σκεφτομαι ότι έχω περάσει και την τρίτη δεκαετία της ζωής μου αλλά ακόμα δεν έχω βρει αυτό που λένε όλοι "αληθινή αγάπη". Και δεν μιλώ για ουτοπίες. Μιλώ για πράγματα απλά, καθημερινά. Να υπάρχει επικοινωνία, κατανόηση.. και αγάπη!
Φυσικά και έχω αγαπήσει, και αγαπηθεί, αλλά ποτέ δεν ένιωσα 100/100  ερωτευμένη  και ευτυχισμένη με κάποιον.. Και εχω αρχίσει να αμφιβάλλω. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι απλά να μην συναντήσουν ποτέ το άλλο τους μισό.
Θα μου πεις γιατί παντρεύτηκα? Αγάπησα. Αλλά Ποτέ δεν ένιωσα ολοκληρωμένη με αυτό τον άνθρωπο.
Εσεις? Έχετε βρει το άλλο σας μισό? Και αν ναι..πώς? Ήταν έρωτας με .. την πρώτη ματιά??

Συμβουλές παρακαλώ! :)

5 σχόλια:

  1. I believe that at the end of the day, what we call the love of our lives, and our soul mate is but ourselves. The person who u will fall madly in love with is yourself. Ερχόμαστε μόνοι, ζούμε μόνοι, φεύγουμε μόνο. Αγαπούμε φυσικά και αγαπιούμαστε δεν λέω. Αλλά στην τελική ο έρωτας της ζωής σου είσαι εσύ. Και είναι ο πιο όμορφος έρωτας. Εσύ, η πίστη, τα ζώα, η γη, ο ίδιος ο πλανήτης, η ζωή, η φύση. Αυτά είναι ο έρωτας της ζωής μας. Εγώ έτσι το βλέπω τουλάχιστον. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μεγάλοι έρωτες λένε δεν φοράνε νυφικό. Ίσως πάλι επειδή δεν φόρεσαν νυφικό να παρέμειναν μεγάλοι έρωτες αλλιώς θα τους έτρωγε η καθημερινότητα. Αυτό που ο καθένας εκλαμβάνει σαν μεγάλο έρωτα ή άλλο μισό ή όπως αλλιώς θες να το πεις έχει να κάνει με συγκυρίες, με το βαθμό ετοιμότητας του καθενός και πολλούς άλλους παράγοντες που δεν ελέγχουμε. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή, αλλά κι εγώ πιστεύω ότι στο τέλος της μέρας όταν τα βρεις με τον εαυτό σου θα δεις ότι δεν υπάρχει το απόλυτο αλλά πολλές εν δυνάμει καλές περιπτώσεις που ανάλογα με τις περιστάσεις είτε θα καρποφορήσουν είτε όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα απαντούσα διάφορα ... και αόριστα αλλά με κάλυψε η Lu.

    Ναι το δικό μου "100/100" σε εισαγωγικά πάντα το ένιωσα στα 40.
    Άρα it's never too late.

    Ναι καταλαβαίνω αυτό που λες και θες...
    Και τα άτομα που βρίσκουμε στη ζωή μας, μας βάζουν σε ένα state of mind
    όπου γίνονται οι κατάλληλες χημικές αντιδράσεις μέσα μας και νιώθουμε fullfilled.
    Ναι! Είναι πάρα πολλά σημαντικό να Νιώσουμε την ολοκλήρωση.
    Τώρα αν υπάρχει ή όχι;
    Πιστεύω πως δεν υπάρχει σχέση που να σου δώσει το 100/100.
    (βλ. Lu ).

    Οπόταν... εφόσον είσαι παντρεμένη και δεν μπορώ να σε συμβουλέψω να αρχίσεις να γνωρίζεις άντρες μέχρι να βρεις εκείνον που θα σε κάνει να νιώσεις...

    Τότε, δες πραγματικά το τι είναι συναισθήματα και τι ζωή! Και βρες τη σχέση σου με τον εαυτό σου!
    Για να γράφεις αυτό το ποστ σημαίνει κάτι σε προβληματίζει.
    Οπόταν εντόπισε το και βελτίωσε με όποιον τρόπο μπορείς αυτά τα κομμάτια της ζωής σου. Είναι εφικτό!

    Αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τζι εγώ ενόμισα ότι είχα αγαπήσει παλιά, αλλά η αγάπη θέλει διαρκή προσπάθεια, για να πετύχει μια σχέση θέλει να αγαπούν τζι οι δύο τζαι να προσπαθούν τζι οι δύο συνέχεια...

    Δεν ξέρω αν έχουν ούλλοι το άλλο τους μισό αλλά σίγουρα μπορούμε ούλλοι να αγαπήσουμε τζαι να αγαπηθούμε... Καμιά φορά εν τζαι θέμα συγχρονισμού, συγκυριών...Κάποια άτομα μπορεί να μεν τα υπολογίζουμε, εκτός αν αλλάξει κάτι στη ζωή μας τζαι να ανοίξουν τα μμάθκια μας που λένε...Τζαι να προκύψει μεγάλη αγάπη τζι αμοιβαία!
    Εγώ έτσι έπαθα :)
    Ο Θεός θα σε βοηθήσει, αν πραγματικά ξέρεις εσύ να αγαπάς σωστά, τον εαυτό σου τζαι τους άλλους, πιστεύκω θα βρεθεί κάποιος να το αγαπήσει βαθιά τούτο σε εσένα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eυχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Απο το στομα σου και στου Θεού το αυτί! :)

      Διαγραφή